Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Katt och människa emellan : en känslomässig faktabok baserad på verkliga händelser / Therese Lilliesköld med katten Pocahontas.

By: Lilliesköld, Therese [aut].
Contributor(s): Lindblad, Eva [pht].
Material type: TextTextDescription: 159 sidor illustrationer 23.5 cm.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789188699220.Subject(s): KatterDDC classification: 636.8 Other classification: Qdfjb Summary: I boken Katt och människa emellan guidas vi i katters egenskaper och beteenden på ett vetenskapligt men samtidigt högt personligt sätt. Antrozoologen Therese Lilliesköld är sedan elva år tillbaka själv ägare till katten Pocahontas och tillsammans har de upplevt saker som alla kattägare både kan lära sig och överväldigas av.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Vuxen Qdfjb Checked out 2020-03-12 80064408968
Total holds: 0

I boken Katt och människa emellan guidas vi i katters egenskaper och beteenden på ett vetenskapligt men samtidigt högt personligt sätt. Antrozoologen Therese Lilliesköld är sedan elva år tillbaka själv ägare till katten Pocahontas och tillsammans har de upplevt saker som alla kattägare både kan lära sig och överväldigas av.