Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Inte min dickpick

By: Skugge, Linda [aut].
Contributor(s): Johnsson, Karl [ill].
Material type: TextTextPublisher: Brombergs, 2020Description: 140 sidor illustrationer 20.9 cm.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178091041.Summary: Någon skickar en dickpic till skolans snyggaste tjej i Hennings namn. Men vem och varför? Linda Skugge har skrivit en samtida dagsboksberättelse med högt tempo och tvära kast mellan Sartre och Kropp och knopp-frågor, bråk mellan brorsor och blackmetal, brustna hjärtan och svullna könsorgan. Det är brutalt, snuskigt och ­väldigt, väldigt roligt.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Duveholms bibliotek
Biblioteket uHc Available 80064672136
Barnmedia Barnmedia Tallås bibliotek
Biblioteket uHc Available 80064940848
Total holds: 0

Någon skickar en dickpic till skolans snyggaste tjej i Hennings namn. Men vem och varför? Linda Skugge har skrivit en samtida dagsboksberättelse med högt tempo och tvära kast mellan Sartre och Kropp och knopp-frågor, bråk mellan brorsor och blackmetal, brustna hjärtan och svullna könsorgan. Det är brutalt, snuskigt och ­väldigt, väldigt roligt.

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.