Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Den kalla staden

By: Susso, Eva [aut].
Material type: TextTextSeries: Labyrinten.Publisher: Nypon förlag, 2020Description: 88 sidor.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178254729.Summary: Paris och Kairo har sluppit ut ur Labyrinten. Där hamnade de som straff för att de kysst varandra. Nu har de fått en ny chans att hitta den rätta vägen. Den som ska ta dem till havet. Men vägen leder istället till den kalla staden. Där solens strålar kyler. Och för att inte frysa ihjäl slår de följe med några ungdomar som lever i utanförskap i stadens utkant. En värld full av droger och våld öppnar sig. Hur högt är priset för att överleva? Och hur långt är de beredda att gå för att få mat och värme?
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Grundsärs bibliotek
Lättläst
Barn&ungdom uHc Available 80064950864
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Biblioteket uHc Available 80064633148
Total holds: 0

Paris och Kairo har sluppit ut ur Labyrinten. Där hamnade de som straff för att de kysst varandra. Nu har de fått en ny chans att hitta den rätta vägen. Den som ska ta dem till havet. Men vägen leder istället till den kalla staden. Där solens strålar kyler. Och för att inte frysa ihjäl slår de följe med några ungdomar som lever i utanförskap i stadens utkant. En värld full av droger och våld öppnar sig. Hur högt är priset för att överleva? Och hur långt är de beredda att gå för att få mat och värme?

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.