Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Fröken Spöke och mumien

By: Lundberg Hahn, Kerstin [aut].
Contributor(s): Rosén, Åsa [ill].
Material type: TextTextSeries: Fröken Spöke.Publisher: Nypon förlag, 2020Description: 52 sidor illustrationer.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178254699.Summary: Ebba, Ivar, Hassan och Fröken Sparre är på en utställning om Egypten. Där är det massor av saker att se på och mest spännande av allt är att det finns en mumie efter kung Atjo Hotep. Det finns också en till mumie –kung Atjos katt. I samma stund de upptäcker den slocknar lyset och det hörs ett svagt mjau … Vad händer? Har Fröken Spöke och de andra stött på ett spöke?!
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Grundsärs bibliotek
Barn&ungdom Hcg Available 80064950870
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Lättläst
Biblioteket Hcg Available 80064633122
Total holds: 0

Ebba, Ivar, Hassan och Fröken Sparre är på en utställning om Egypten. Där är det massor av saker att se på och mest spännande av allt är att det finns en mumie efter kung Atjo Hotep. Det finns också en till mumie –kung Atjos katt. I samma stund de upptäcker den slocknar lyset och det hörs ett svagt mjau … Vad händer? Har Fröken Spöke och de andra stött på ett spöke?!

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.