Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Turbo i fjällen

By: Sindt, Ulf [aut].
Contributor(s): Kvarnström, Gunilla [ill].
Material type: TextTextSeries: Turbo.Publisher: Nypon förlag, 2020Description: 48 sidor illustrationer.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178253715.Summary: Det är sportlov och Turbo, Olle och Simon är i fjällen. Första dagen har killarna en härlig dag i skidbackarna, men redan andra dagen är det slut på det roliga ... Plötsligt är Turbos skidor borta, flera andra åkare har också blivit av med sina skidor. Det verkar vara någon som har stulit dem! Turbo, Olle och Simon bestämmer sig för att ta fast tjuven!
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Grundsärs bibliotek
Barn&ungdom Hcg Available 80064950820
Total holds: 0

Det är sportlov och Turbo, Olle och Simon är i fjällen. Första dagen har killarna en härlig dag i skidbackarna, men redan andra dagen är det slut på det roliga ... Plötsligt är Turbos skidor borta, flera andra åkare har också blivit av med sina skidor. Det verkar vara någon som har stulit dem! Turbo, Olle och Simon bestämmer sig för att ta fast tjuven!

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.