Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Den jag vill vara

By: Stoltz, Lina [aut].
Material type: TextTextPublisher: Nypon förlag, 2020Description: 100 sidor.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178254507.Summary: Joel vaknar upp i en cell hos polisen. Han har ingen aning om hur han hamnat här. Det är inte första gången det händer, hans liv är fullt av tunga droger. Men den här gången är han riktigt illa ute. Joel döms till fängelse för mordförsök på en polis. I fängelset är det tufft. Här gäller det att överleva eller gå under. Det känns ibland som hans liv är slut. Men skulle det istället kunna vara början på något nytt? Något bättre?
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Duveholms bibliotek
Lättläst
Biblioteket uHc Available 80064622620
Barnmedia Barnmedia Grundsärs bibliotek
Barn&ungdom uHc Available 80064950854
Barnmedia Barnmedia Tallås bibliotek
Lättläst
Biblioteket uHc Available 80064672092
Barnmedia Barnmedia Tallås bibliotek
Lättläst
Biblioteket uHc Available 80064621146
Total holds: 0

Joel vaknar upp i en cell hos polisen. Han har ingen aning om hur han hamnat här. Det är inte första gången det händer, hans liv är fullt av tunga droger. Men den här gången är han riktigt illa ute. Joel döms till fängelse för mordförsök på en polis. I fängelset är det tufft. Här gäller det att överleva eller gå under. Det känns ibland som hans liv är slut. Men skulle det istället kunna vara början på något nytt? Något bättre?

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.