Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

När jag vågar

By: Säfström, Elin [aut].
Material type: TextTextPublisher: Nypon förlag, 2020Description: 52 sidor.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178254644.Summary: Danne är kär i Katja. Men när de ses i skolan får han inte fram ett ord – det känns som om han ska svimma eller dö. Han måste vara fegast i världen. Så en dag får Danne ett brev i sitt skåp. Det här är en skattjakt. Följ ledtrådarna, står det. Någon utmanar honom att gå in i en arg tants trädgård, att klättra upp på skolans tak, att gå på en fest … Är det hela bara ett skämt för att bevisa hur feg Danne är? Eller ska han anta utmaningen?
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Grundsärs bibliotek
Barn&ungdom Hcg Available 80064950872
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Lättläst
Biblioteket Hcg Checked out 2020-03-23 80064818062
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Lättläst
Biblioteket Hcg Available 80064633136
Total holds: 0

Danne är kär i Katja. Men när de ses i skolan får han inte fram ett ord – det känns som om han ska svimma eller dö. Han måste vara fegast i världen. Så en dag får Danne ett brev i sitt skåp. Det här är en skattjakt. Följ ledtrådarna, står det. Någon utmanar honom att gå in i en arg tants trädgård, att klättra upp på skolans tak, att gå på en fest … Är det hela bara ett skämt för att bevisa hur feg Danne är? Eller ska han anta utmaningen?

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.