Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Oväntat besök

By: Lundberg Hahn, Kerstin [aut].
Material type: TextTextSeries: Typiskt Tobias!.Publisher: Nypon förlag, 2020Description: 52 sidor.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178253685.Summary: Tobias och Leila är ihop och det är underbart. Nu har han blivit hembjuden till Leila, och ska få träffa hennes familj för första gången. Leilas farfar bor hos dem, och enligt Lelia är han väldigt nyfiken på Tobias. När Tobias ringer på dörren är han nervös, och en äldre man som inte talar svenska släpper in honom. Tobias får sätta sig i vardagsrummet, och ger mannen chokladasken han har med sig. Men var är Leila någonstans ..?
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Bok Duveholms bibliotek
Lättläst
Biblioteket uHc Available 80064622600
Total holds: 0

Tobias och Leila är ihop och det är underbart. Nu har han blivit hembjuden till Leila, och ska få träffa hennes familj för första gången. Leilas farfar bor hos dem, och enligt Lelia är han väldigt nyfiken på Tobias. När Tobias ringer på dörren är han nervös, och en äldre man som inte talar svenska släpper in honom. Tobias får sätta sig i vardagsrummet, och ger mannen chokladasken han har med sig. Men var är Leila någonstans ..?

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.