Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Kopian Virus

By: Schwartz, Sandra [aut].
Contributor(s): Schmidt, Flemming [ill] | Andersson, Catharina [trl].
Material type: TextTextSeries: Kopian.Publisher: Nypon förlag, 2020Description: 72 sidor illustrationer.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178254439.Summary: Något är fel. Det är Oskar och Verner helt övertygade om. Deras kompis Andy är inte alls som vanligt. Har en ond kopia av honom tagit över hans liv? Precis så som höll på att hända för Oscar? Oskar och Verner ger sig ut på ett farligt uppdrag för att rädda Andy. Men de har svårt att skilja på den riktiga Andy och den livsfarliga kopian. De luras i en fälla.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Grundsärs bibliotek
Barn&ungdom Hcg Available 80064950844
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Lättläst
Biblioteket Hcg Available 80064633088
Total holds: 0

Något är fel. Det är Oskar och Verner helt övertygade om. Deras kompis Andy är inte alls som vanligt. Har en ond kopia av honom tagit över hans liv? Precis så som höll på att hända för Oscar? Oskar och Verner ger sig ut på ett farligt uppdrag för att rädda Andy. Men de har svårt att skilja på den riktiga Andy och den livsfarliga kopian. De luras i en fälla.

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.