Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Sam gillar INTE superhjältar

By: Richard, Stéphanie [aut].
Contributor(s): Doumont, Gwenaëlle [ill] | Sten, Malin [trl].
Material type: TextTextSeries: Vill inte.Publisher: Bokförlaget Hegas, 2020Description: 25 sidor illustrationer.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178817269.Summary: Sam tycker superhjältar är fåniga. Stefan skryter om sin pappa som är en superhjälte! Alla barn på gården vill höra om hemliga uppdrag och superkrafter. Alla utom Sam, för han gillar inte superhjältar, han tycker det är bättre att vara super-smart! Alla gillar olika saker. Därför kan det vara befriande att läsa om någon som INTE tycker om det alla andra verkar gilla. Det här är den tredje boken om barn som går sin egen väg. Med igenkänning och humor lockar den här tvärtemot-serien till läsning för de yngre läsarna. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Barn&ungdom Hcf Checked out 2020-03-17 80064627034
Total holds: 0

Sam tycker superhjältar är fåniga. Stefan skryter om sin pappa som är en superhjälte! Alla barn på gården vill höra om hemliga uppdrag och superkrafter. Alla utom Sam, för han gillar inte superhjältar, han tycker det är bättre att vara super-smart! Alla gillar olika saker. Därför kan det vara befriande att läsa om någon som INTE tycker om det alla andra verkar gilla. Det här är den tredje boken om barn som går sin egen väg. Med igenkänning och humor lockar den här tvärtemot-serien till läsning för de yngre läsarna. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.