Karineholms bibliotek
Cover image

Stjärnväktaren / av: Katja Centomo, Francesco Artibani, Alessandro Barbucci, Barbara Canepa ; översättning: Catharina Odencrants.

By: Centomo, Katja [aut]Contributor(s): Artibani, Francesco [aut] | Odencrants, Catharina, 1984- [trl]Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: Italian Series: Monster-allergi ; 5Publisher: Helsingborg : Hegas, [2020]Manufacturer: 2020Description: 46 sidor illustrationerContent type: text, still image Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178816736DDC classification: 741.5 Other classification: Hci,u Summary: Nu ska Elena och Zick hjälpa alla kidnappade katter hem igen. I slutet av det förra äventyret kom det fram att Zicks katt Tim är en stjärn-väktare. Vi fick också veta att Zick är en tämjare som kan befalla monster och svarta andar. Men Piraten Ruggskägg har dykt upp i staden. Han är en svart ande – alla monsters värsta mardröm. För att skydda Bombo och de andra monstren som bor på Zicks vind måste Elena och Zick besegra Ruggskägg. Är det en omöjlig uppgift … till och med för en tämjare och en stjärn-väktare? Serien Monster-Allergi är roliga och spännande serieromaner. De innehåller alltså massor med bilder som hjälper till att berätta historien. De första fyra delarna handlade om skurken Magnacat som stal katter. I del fem börjar en ny berättelse som fortsätter i del sex och sju. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Barn&ungdom uHci Available 80064627000
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Skönlitteratur
Sandbäcksskolans bibliotek
Skönlitteratur
Biblioteket uHci Available 80064633110
Barnmedia Barnmedia Skogsborgs bibliotek
Skönlitteratur
Skogsborgs bibliotek
Skönlitteratur
Biblioteket uHci Available 80062490476
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Lix: 15

Hegas-nivå: 4

Omslag: "MA5"

Nu ska Elena och Zick hjälpa alla kidnappade katter hem igen. I slutet av det förra äventyret kom det fram att Zicks katt Tim är en stjärn-väktare. Vi fick också veta att Zick är en tämjare som kan befalla monster och svarta andar. Men Piraten Ruggskägg har dykt upp i staden. Han är en svart ande – alla monsters värsta mardröm. För att skydda Bombo och de andra monstren som bor på Zicks vind måste Elena och Zick besegra Ruggskägg. Är det en omöjlig uppgift … till och med för en tämjare och en stjärn-väktare? Serien Monster-Allergi är roliga och spännande serieromaner. De innehåller alltså massor med bilder som hjälper till att berätta historien. De första fyra delarna handlade om skurken Magnacat som stal katter. I del fem börjar en ny berättelse som fortsätter i del sex och sju. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Från 9 år