Karineholms bibliotek
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Våga längta-paketet

By: Ahlund, Anna [aut].
Material type: TextTextSeries: Våga längta.Publisher: Bokförlaget Hegas, 2019Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178816057.Summary: Lärarhandledningen + 4 Våga längta-böcker I Våga Längta Lärarhandledning finns allt du som lärare i högstadiet och gymnasiet behöver för att jobba med frågor runt lust, sex och relationer på ett inkluderande vis utifrån de fyra böckerna i serien: - Våga längta: Någon annan, del 1 – går det att länka till produkttexten på dessa direkt så vore det snyggt - Våga längta: Lättare i mörkret, del 2 - Våga längta: Väntat så länge, del 3 - Våga längta: Min tur nu, del 4 Genom att utgå från böckerna får alla i klassen en gemensam utgångspunkt för samtalen och kan resonera utifrån karaktärernas situationer och upplevelser. I handledningen hittar du diskussionsfrågor kring varje titel, anpassade både för att göras enskilt och i grupp. Du hittar också ett avsnitt om hur arbetet med sex och samlevnad kan bli inkluderande och demokratiskt för alla elever, en begreppsordlista med förklaringar på viktiga begrepp och slutligen praktiska tips på hur ni kan arbeta ämnesöverskridande med detta viktiga tema. En lustfylld liten handledning att ha med sig in i undervisningen – oavsett ämne – runt sex, relationer och normer. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Call number Status Date due Barcode Item holds
Under inköp Under inköp Under inköp
Under inköp
Beställd
Total holds: 0

Lärarhandledningen + 4 Våga längta-böcker I Våga Längta Lärarhandledning finns allt du som lärare i högstadiet och gymnasiet behöver för att jobba med frågor runt lust, sex och relationer på ett inkluderande vis utifrån de fyra böckerna i serien: - Våga längta: Någon annan, del 1 – går det att länka till produkttexten på dessa direkt så vore det snyggt - Våga längta: Lättare i mörkret, del 2 - Våga längta: Väntat så länge, del 3 - Våga längta: Min tur nu, del 4 Genom att utgå från böckerna får alla i klassen en gemensam utgångspunkt för samtalen och kan resonera utifrån karaktärernas situationer och upplevelser. I handledningen hittar du diskussionsfrågor kring varje titel, anpassade både för att göras enskilt och i grupp. Du hittar också ett avsnitt om hur arbetet med sex och samlevnad kan bli inkluderande och demokratiskt för alla elever, en begreppsordlista med förklaringar på viktiga begrepp och slutligen praktiska tips på hur ni kan arbeta ämnesöverskridande med detta viktiga tema. En lustfylld liten handledning att ha med sig in i undervisningen – oavsett ämne – runt sex, relationer och normer. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.