Karineholms bibliotek

Ut ur skuggorna / G.R. Halliday ; översättning av Gabriel Setterborg.

Av: Medverkande: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Originalspråk: Engelska Serie: Monica Kennedy ; 1Beskrivning: 413 sidor 22 cmInnehållstyp:
  • text
Mediatyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789178930456
Originaltitel:
  • From the shadows Svenska
Ämnen: Genre/form:DDC-klassifikation:
  • 823 22 (machine generated)
Annan klassifikation:
  • Hcee.01
Sammanfattning: Sextonårige Robert Wright kommer hem sent en kväll och efter att ha bytt några korta ord med sin pappa går han upp på sitt rum och lägger sig. Dagen därpå hittas han död på en ödslig åker i det skotska höglandet, med en rad djupa jack över ryggen och överkroppen egendomligt framåtlutad - som i bön. ?Kriminalkommissarie Monica Kennedy är tidigt på plats och redan när hon ser den sargade kroppen grips hon av en kuslig föraning om att hon här har att göra med en mördare som inte skördat sitt sista offer.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Hembibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Bok Bok Katrineholms bibliotek Deckare Vuxen Hce Tillgänglig 45505308494
Bok Bok Sköldinge bibliotek Deckare Vuxen Hce Tillgänglig 80064407503
Antal reservationer: 0

Serie/fortsättningsarbete:
1. Ut ur skuggorna
2. Ner i mörkret

Sextonårige Robert Wright kommer hem sent en kväll och efter att ha bytt några korta ord med sin pappa går han upp på sitt rum och lägger sig. Dagen därpå hittas han död på en ödslig åker i det skotska höglandet, med en rad djupa jack över ryggen och överkroppen egendomligt framåtlutad - som i bön. ?Kriminalkommissarie Monica Kennedy är tidigt på plats och redan när hon ser den sargade kroppen grips hon av en kuslig föraning om att hon här har att göra med en mördare som inte skördat sitt sista offer.