Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Kobragift

By: Rasmussen, Kit A [aut].
Contributor(s): Andersson, Catharina [trl].
Material type: TextTextSeries: Journal X.Publisher: Nypon förlag, 2020Description: 88 sidor.Content type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178254538.Summary: En forskare har dött av ett ormbett. Anton och Kalle vill veta om det var en olycka eller ett mord. Forskaren var expert på ormar, så ganska snart inser killarna att det inte var en olycka. I jakten på sanningen, korsas deras väg av giftiga ormar i stora terrarier. De hör skräckinjagande berättelser om hur kobrornas gift snabbt dödar en människa. Så när en kobra kommer lös, blir det riktigt farligt!
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Under inköp Under inköp Under inköp
Ordered
Total holds: 0

En forskare har dött av ett ormbett. Anton och Kalle vill veta om det var en olycka eller ett mord. Forskaren var expert på ormar, så ganska snart inser killarna att det inte var en olycka. I jakten på sanningen, korsas deras väg av giftiga ormar i stora terrarier. De hör skräckinjagande berättelser om hur kobrornas gift snabbt dödar en människa. Så när en kobra kommer lös, blir det riktigt farligt!

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.