Karineholms bibliotek
Katrineholms bibliotekskatalog
Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Pelle Svanslös på bondgården / Åsa och Michael Rönn, Ingrid Flygare.

By: Rönn, Åsa, 1961- [aut].
Contributor(s): Rönn, Michael, 1963- [aut] | Flygare, Ingrid, 1972- [primaryRightsHolder] | Knutsson, Gösta, 1908-1973 [unspecifiedContributor] | Gissberg, Jan, 1948- [unspecifiedContributor].
Material type: TextTextSeries: Pelle Svanslös - våga vara snäll.Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2020Description: 31 onumrerade sidor illustrationer 27 cm.Content type: text, still image Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178035144.Subject(s): Pelle Svanslös (fiktiv gestalt) | Katter | Förmänskligade djur | BondgårdarGenre/Form: Bilderböcker | Barn- och ungdomslitteraturDDC classification: 839.78 Other classification: Hcf(yb) Summary: Katten Murre har en bondgård ute i Skogstibble, och dit har det kommit ett M Y C K E T märkligt djur. Vad är det för djur? En karaff, eller är det en kanel? Kanske rent av struts!?Elaka Måns ser genast en chans att vara taskig mot Pelle Svanslös igen. Men det blir inte riktigt som Måns har tänkt sig."Peller Svanslös på bondgården" är utgiven i samarbete med Sagogränd.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Under inköp Under inköp Under inköp
Ordered
Total holds: 0

Omslag: "Efter Gösta Knutssons berättelser om Pelle Svanslös"

Kolofon: "Bild efter Jan Gissbergs illustrationer av Pelle Svanslös"

Ur författarnas: Fler berättelser om Pelle Svanslös, 2017

Originalupplaga 2017. - Tidigare ej utgiven i separat volym

Katten Murre har en bondgård ute i Skogstibble, och dit har det kommit ett M Y C K E T märkligt djur. Vad är det för djur? En karaff, eller är det en kanel? Kanske rent av struts!?Elaka Måns ser genast en chans att vara taskig mot Pelle Svanslös igen. Men det blir inte riktigt som Måns har tänkt sig."Peller Svanslös på bondgården" är utgiven i samarbete med Sagogränd.