Karineholms bibliotek

Eater 4 [Masatoshi Usune ; översättning: Magnus Johansson]

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Serie: Eater ; 4Beskrivning: 256 s. : ill. ; 19 cmGenre/form:DDC-klassifikation:
  • 741.5952 22/swe
Annan klassifikation:
  • uHci
  • uHci
Sammanfattning: Detta är fjärde delen av fyra i Usune Masatoshis hårdkokta och actionspäckade science fiction-/skräckmanga. Aoko Shimizu är andemedium och därför van vid det övernaturliga, men hon hade aldrig förväntat sig att en natt stöta på rymdvarelser som äter människor för att få i sig livsenergi. En avfälling bland varelserna, Benimaru, trotsar sitt släkte och slukar istället deras livsenergi och Aoko dras in i hans skoningslösa kamp mot de andra. I det fjärde extra tjocka slutalbumet når Benimarus kamp mot rymdvarelserna sin kulmen. Benimaru och Aokos liv står på spel. Hela mänsklighetens och jordens framtida öde avgörs!
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Hembibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Barnbok Barnbok Järvenskolan Tecknade serier Biblioteket uHci Tillgänglig 80051720758
Antal reservationer: 0

Detta är fjärde delen av fyra i Usune Masatoshis hårdkokta och actionspäckade science fiction-/skräckmanga. Aoko Shimizu är andemedium och därför van vid det övernaturliga, men hon hade aldrig förväntat sig att en natt stöta på rymdvarelser som äter människor för att få i sig livsenergi. En avfälling bland varelserna, Benimaru, trotsar sitt släkte och slukar istället deras livsenergi och Aoko dras in i hans skoningslösa kamp mot de andra. I det fjärde extra tjocka slutalbumet når Benimarus kamp mot rymdvarelserna sin kulmen. Benimaru och Aokos liv står på spel. Hela mänsklighetens och jordens framtida öde avgörs!