Karineholms bibliotek

Cirkusdeckarna och badhusmysteriet / Dan Höjer ; illustrationer: Tomas Antila ; karaktärsdesign: Stina Lövkvist.

By: Höjer, Dan, 1964- [aut]Contributor(s): Antila, Tomas, 1984- [ill] | Lövkvist, Stina, 1985- [ill]Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Lättlästa mysterier ; 5Description: 60 sidor illustrationer 22 cmContent type: text, still image Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789155268596Subject(s): Tvillingar | Mysterier | Simhallar | Cirkus | Sverige -- Västmanland -- VästeråsGenre/Form: Kapitelböcker | Börja läsa | Deckare | Barn- och ungdomslitteratur | FactionDDC classification: 839.78 Other classification: Hcf Summary: Lättläst och spännande med fina illustrationer på varje uppslag. Dan Höjers succéserie om cirkusdeckarna Kaspar och Katinka är rolig, fartfylld och fantastisk! Nu också för de yngre nybörjarläsarna.Cirkus Pommery ska uppträda vid en simhall. Men något skumt är på gång. Badleksaker försvinner och alla blir misstänkta. Kaspar och Katinka bevakar simhallen … Ett riktigt spännande fall för cirkusdeckarna!Summary: Lättläst och spännande med fina illustrationer i färg på varje uppslag. Dan Höjers succéserie om cirkusdeckarna Kaspar och Katinka är rolig, fartfylld och fantastisk! Nu också för de yngre nybörjarläsarna. Cirkus Pommery reser till Öland för att uppträda vid Borgholms slottsruin. Men varför är direktör Fernand så stressad? Och vem är det som krossar glas mitt i natten? Tänk om det är någon på cirkusen som ligger bakom sopkaoset vid slottet! Kaspar och Katinka samlar ledtrådar och gör allt för att lösa mysteriet. Ett knepigt fall för Cirkusdeckarna!
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Barn&ungdom Hcf Checked out 2021-11-08 80067834132
Barnmedia Barnmedia Bie bibliotek
Börja läsa
Bie bibliotek
Börja läsa
Barn&ungdom Hcf Available 80067819750
Barnmedia Barnmedia Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Nyhemsskolans bibliotek
Skönlitteratur
Barn&ungdom Hcf Checked out 2021-11-08 80067420006
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Skönlitteratur
Sandbäcksskolans bibliotek
Skönlitteratur
Biblioteket Hcf Available 80067376978
Barnmedia Barnmedia Sandbäcksskolans bibliotek
Skönlitteratur
Sandbäcksskolans bibliotek
Skönlitteratur
Biblioteket Hcf Available 80067372381
Barnmedia Barnmedia Strångsjö bibliotek
Skönlitteratur
Strångsjö bibliotek
Skönlitteratur
Barn&ungdom Hcf Checked out 2021-11-05 80067743082
Barnmedia Barnmedia Västra skolans bibliotek
Börja läsa
Västra skolans bibliotek
Börja läsa
Barn&ungdom Hcf Checked out 2021-11-10 80066510994
Total holds: 0

Originalupplaga 2021

Lättläst och spännande med fina illustrationer på varje uppslag. Dan Höjers succéserie om cirkusdeckarna Kaspar och Katinka är rolig, fartfylld och fantastisk! Nu också för de yngre nybörjarläsarna.Cirkus Pommery ska uppträda vid en simhall. Men något skumt är på gång. Badleksaker försvinner och alla blir misstänkta. Kaspar och Katinka bevakar simhallen … Ett riktigt spännande fall för cirkusdeckarna!

Lättläst och spännande med fina illustrationer i färg på varje uppslag. Dan Höjers succéserie om cirkusdeckarna Kaspar och Katinka är rolig, fartfylld och fantastisk! Nu också för de yngre nybörjarläsarna. Cirkus Pommery reser till Öland för att uppträda vid Borgholms slottsruin. Men varför är direktör Fernand så stressad? Och vem är det som krossar glas mitt i natten? Tänk om det är någon på cirkusen som ligger bakom sopkaoset vid slottet! Kaspar och Katinka samlar ledtrådar och gör allt för att lösa mysteriet. Ett knepigt fall för Cirkusdeckarna!