Karineholms bibliotek

Den försvunna prinsen / John Flanagan ; översättning: Ingmar Wennerberg.

By: Flanagan, John, 1944- [aut]Contributor(s): Wennerberg, Ingmar, 1976- [trl]Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Spejarens lärling ; 15Publisher: Stockholm : B. Wahlströms, [2021]Manufacturer: 2021Description: 287 sidor 20 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789132212727Subject(s): Gisslan | Resor | Lärlingar | Gycklare | Prinsar | Tillfångatagen | FörföljelseGenre/Form: Mellanåldersböcker | Fantasy | Barn- och ungdomslitteraturDDC classification: 839.78 Other classification: Hcg Summary: Kung Philippes son hålls som gisslan av en maktgalen baron, och han behöver spejarnas hjälp. Will och Maddie är perfekta för uppdraget och tillsammans reser de mot slottet där prinsen hålls fången. Deras plan är att utge sig för att vara kringresande underhållare, för att på så sätt kunna ta sig in i staden, men de inser snart att det inte är så enkelt. På färden genom Gallica måste de överlista beväpnade banditer, ta sig igenom fruktansvärda oväder och till råga på allt verkar det som att de är förföljda. Bara att ta sig fram till prinsen visar sig vara snudd på omöjligt, och väl där måste de komma på ett sätt att överlista den ondskefulla baronen.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnmedia Barnmedia Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Katrineholms bibliotek

https://bibliotekskatalog.katrineholm.se

Skönlitteratur
Barn&ungdom Hcg Available 80067450635
Barnmedia Barnmedia Södra skolans bibliotek
Fantasy
Södra skolans bibliotek
Fantasy
Biblioteket Hcg Available 80067747493
Barnmedia Barnmedia Tallås bibliotek
Fantasy
Tallås bibliotek
Fantasy
Biblioteket Hcg Available 80067554841
Total holds: 0

Originaltitel i publikationen: Ranger's Apprentice: The Royal Ranger 4 - The Missing Prince

Första svenska upplaga 2021

Serie/fortsättningsarbete: 1. Gorlans ruiner -- 2. Det övergivna landet -- 3. Krigarkungens sal -- 4. Slaget om Skandia -- 5. Den hemsökta skogen -- 6. Macindaws fästning -- 7. Fången i Arrida -- 8. Clonmels kungar -- 9. Sårad i ödemarken -- 10. Kejsaren av Nihon-Ja -- 11. De glömda berättelserna -- 12. Den nya lärlingen -- 13. De röda rävarnas klan -- 14. Kampen om Araluen -- 15. Den försvunna prinsen

Kung Philippes son hålls som gisslan av en maktgalen baron, och han behöver spejarnas hjälp. Will och Maddie är perfekta för uppdraget och tillsammans reser de mot slottet där prinsen hålls fången. Deras plan är att utge sig för att vara kringresande underhållare, för att på så sätt kunna ta sig in i staden, men de inser snart att det inte är så enkelt. På färden genom Gallica måste de överlista beväpnade banditer, ta sig igenom fruktansvärda oväder och till råga på allt verkar det som att de är förföljda. Bara att ta sig fram till prinsen visar sig vara snudd på omöjligt, och väl där måste de komma på ett sätt att överlista den ondskefulla baronen.